Werkmaatschappijen

Pas Reform Hatchery Technologies

Pas Reform is één van de grootste producenten van kuikenbroed-machines ter wereld. Ook levert het bedrijf de automatiserings-apparatuur en de bijbehorende klimaatbeheersing. Door jarenlange research heeft Pas Reform een toppositie verworven in deze mondiale markt.
Pas Reform is opgericht in 1919 en heeft vestigingen in Zeddam, Doetinchem en Sao Paulo Brazilië en eigen verkoopkantoren in Maleisië, Indonesië en Rusland. Daarnaast heeft Pas Reform een netwerk van agenten in 60 landen.

www.pasreform.com

Lan Handling Technologies

Lan Handling Technologies is gespecialiseerd in het ontwerp, de constructie, de samenbouw en de installatie van handling systemen.
Ontstaan uit een fusie tussen voormalig LAN Handling Systems in Tilburg en Abar Automation in Halfweg, biedt Lan Handling Technologies klantgerichte, turnkey oplossingen op basis van gestandaardiseerde technologie. Men richt zich wereldwijd op de voedingsmiddelen, farmaceutische en broederij industrie.

LAN Handling Systems werd opgericht in 1970 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de handling van verpakte producten binnen sterilisatieprocessen en de automatisering van broederijen. Abar Automation, alom erkend voor zijn robuuste en betrouwbare end of line automatiseringsoplossingen voor de voedingsmiddelen industrie, werd opgericht in 1998.

www.lanhandling.com

LAN Handling Systems

Rollepaal

Rollepaal is een internationaal actieve groep van technische bedrijven bestaande uit Rollepaal, Ramix en Romit. Deze
drie specialistische bedrijven opereren in verschillende markten maar werken onderling ook veel samen. Klanten
ontvangen wereldwijd kostenbesparende oplossingen vanuit de locaties in Nederland, de Verenigde Staten en
India. Daarnaast verlenen betrouwbare en toegewijde agenten overal ter wereld hun service.

www.rollepaal.com

Helvoet

Helvoet Rubber & Plastic Technologies

Helvoet- opgericht in 1939- is een wereldwijde toeleverancier van precisie componenten in rubber en kunststof. Met specialisatie in technische kunststoffen en eigen rubber mengsels, complexe assemblages en hoge nauwkeurigheid, heeft Helvoet vele strategische partnerschappen opgebouwd in verschillende markten: Automotive, Food & Health Tech, Industrial Control. Een unieke combinatie van materiaalcompetenties in thermoplastische en thermohardende kunststoffen, rubber en LSR bieden oneindig veel technische oplossingen binnen één bedrijf! De hoogste kwaliteitscertificeringen en continue procesverbeteringen maken Helvoet een betrouwbare en innovatieve partner, niet slechts als spuitgieter, maar zeker ook als ontwikkelpartner voor complexe projecten zoals metaal substitutie.

www.helvoet.com

Helvoet

Timmerije

Timmerije is de partner voor het ontwikkelen en spuitgieten van hoogwaardige producten met een technologisch complex karakter. Maar ook voor feilloze massaproductie. Timmerije werkt op basis van een geïntegreerde totaalaanpak die uitgaat van een intensief partnership met de klant. Al in het eerste stadium van ontwikkeling wordt de kennis en ervaring van slimme oplossingen ingezet. Door vakkundige mensen met een passie voor hun vak: spuitgieten van perfecte eindproducten.

www.timmerije.nl

Timmerije